Menu
088 26 27 300

Artikelen

Hier vind je een reeks artikelen over nieuwe technieken, frameworks, boeken en andere onderwerpen.

Dit keer geen blog over software ontwikkeling maar over adverteren via Facebook. Eén van de communicatiekanalen die we inzetten bij het uitvoeren van onze marketingstrategie.
Als er iets is dat ik de afgelopen 17 jaar als ontwikkelaar heb geleerd, is het dat er niets zo moeilijk is als het begroten van grote software projecten. Ik kan mij nog heel goed één van de eerste projecten van Ambrero herinneren, inmiddels zo’n 12 jaar geleden.
Regelmatig krijgen wij de vraag “Wat kost het laten ontwikkelen van een applicatie?” En dat is een hele relevante vraag. Echter één die bij ons ook veel vragen oproept! In deze blog help ik je op weg bij het snel achterhalen van de kosten voor het laten maken van software.
Dit jaar besloot ik iets anders te gaan doen. Na vier jaar als juriste te hebben gewerkt besloot ik te gaan programmeren. De reacties in mijn omgeving zijn vaak verbaasd. “Dat is totaal iets anders!” Maar dat is het eigenlijk niet. In dit blog neem ik je mee op mijn ontwikkel pad.
In mijn werk als marketing-en communicatiespecialist mag ik mij hier ook bezig houden met de werving van nieuwe collega’s. Prima, want arbeidsmarktcommunicatie heeft al lange tijd mijn interesse.
Ambrero helpt regelmatig klanten om de stap naar een maatwerk-applicatie te maken. In deze blog neem ik je mee naar de ervaringen die we bij deze transities hebben opgedaan.
Vandaag is het maandag. Het begin van een nieuwe werkweek. Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Maar mocht jij behoren tot het deel van de Nederlandse bevolking dat op maandag het bed niet uit te branden is... Of als jij jezelf met veel tegenzin naar het werk sleept.
Regelmatig benaderen bedrijven ons met de vraag of we hun Excelsheet kunnen vertalen naar een webapplicatie. Het gebruik van Excel is lange tijd praktisch geweest, maar levert inmiddels functionele, praktische of technische problemen op.

Pagina's

Vraag het ons

Stel hier je vraag over software ontwikkeling direct aan een van onze specialisten.