Menu
088 26 27 300

Artikelen

Hier vind je een reeks artikelen over nieuwe technieken, frameworks, boeken en andere onderwerpen.

Dit jaar besloot ik iets anders te gaan doen. Na vier jaar als juriste te hebben gewerkt besloot ik te gaan programmeren. De reacties in mijn omgeving zijn vaak verbaasd. “Dat is totaal iets anders!” Maar dat is het eigenlijk niet. In dit blog neem ik je mee op mijn ontwikkel pad.
In mijn werk als marketing-en communicatiespecialist mag ik mij hier ook bezig houden met de werving van nieuwe collega’s. Prima, want arbeidsmarktcommunicatie heeft al lange tijd mijn interesse.
Ambrero helpt regelmatig klanten om de stap naar een maatwerk-applicatie te maken. In deze blog neem ik je mee naar de ervaringen die we bij deze transities hebben opgedaan.
Vandaag is het maandag. Het begin van een nieuwe werkweek. Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Maar mocht jij behoren tot het deel van de Nederlandse bevolking dat op maandag het bed niet uit te branden is... Of als jij jezelf met veel tegenzin naar het werk sleept.
Regelmatig benaderen bedrijven ons met de vraag of we hun Excelsheet kunnen vertalen naar een webapplicatie. Het gebruik van Excel is lange tijd praktisch geweest, maar levert inmiddels functionele, praktische of technische problemen op.
Een van onze kernwaarden is dat onze software prettig moet werken voor de uiteindelijke gebruiker: we proberen de soms complexe informatiestromen en werkprocessen te vertalen in een gebruiksvriendelijke applicatie waarin de gebruiker plezierig werkt. Mensen moeten hun manier van werken niet...
Wat komt er kijken bij UX-design en welke plaats heeft user experience in projecten?
Van een werkomgeving die voornamelijk bestond uit vrouwen stapte ik een mannenwereld binnen! Voor ik mijn handtekening zette onder mijn contract was ik nog in de veronderstelling dat er nog één andere vrouw werkte bij dit Alkmaarse bedrijf.

Pagina's

Vraag het ons

Stel hier je vraag over software ontwikkeling direct aan een van onze specialisten.