Menu
088-Ambrero (088-2627376)

Applicatie ontwikkeling met ruimte voor flexibiliteit

Tijdig kunnen inspelen op veranderingen is van essentieel belang tijdens applicatie ontwikkeling. Tijdens het ontwikkelproces kunnen de wensen van de klant of de markt immers veranderen. Vroeger gebruikte men voor applicatie ontwikkeling de zogeheten ‘watervalmethode’.

Gerelateerde blogs

Ambrero blog?

Wij delen de laatste ontwikkelingen en nieuwe bevindingen elke week op ons blog.

Contact opnemen?

De applicatie ontwikkeling kenmerkte zich door een stapsgewijze aanpak van analyseren, ontwerpen, ontwikkelen, testen en integreren. Omdat het eindproduct met deze methode van applicatie ontwikkeling al vast staat, is er weinig ruimte voor aanpassingen.

Tussentijds evalueren en testen bij applicatie ontwikkeling

Ambrero gebruikt daarom voor maatwerk software de Agile projectmanagement methodiek, genaamd ‘Scrum’. Bij Agile applicatie ontwikkeling worden functionaliteit en taken verdeeld in kleine updates, zogeheten ‘Sprints’ van maximaal twee weken. Aan het eind van elke Sprint leveren we een getest product op dat de klant een goed beeld geeft van de vorderingen. Zo kan steeds tussentijds beoordeeld worden welke functionaliteit en taken bij de applicatie ontwikkeling prioriteit hebben voor de volgende Sprint.

Lagere kosten door Agile applicatie ontwikkeling

Niet alleen wordt de klant beter geïnformeerd en nauw betrokken tijdens de applicatie ontwikkeling. Het risico op functionele fouten is bij de Agile applicatie ontwikkeling minimaal. Op basis van nieuwe inzichten kan tijdens de applicatie ontwikkeling actief worden bijgestuurd. Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van applicatie ontwikkeling? Neem dan contact met ons op.

Bekijk wat wij voor u nog meer kunnen betekenen op het gebied van webapplicaties en software ontwikkeling.

Vraag het ons

Stel hier je vraag over software ontwikkeling direct aan een van onze specialisten.