Menu
088-Ambrero (088-2627376)

Perl

Ambrero blog?

Wij delen de laatste ontwikkelingen en nieuwe bevindingen elke week op ons blog.

Contact opnemen?

Perl is een object-georiënteerde scripttaal. In de jaren 90 was Perl de meest gebruikte taal voor dynamische websites. Tegenwoordig wordt Perl veel gebruikt voor het doorlopen en analyseren van grote hoeveelheden data: door de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van reguliere expressies is Perl uitermate geschikt voor dataverwerking.

Maar de taal is ook geschikt voor andere doelen, zoals beeldverwerking, databaseverkeer en netwerk-toepassingen. Perl heeft daarom de bijnaam "het Zwitserese zakmes onder de programmeertalen": de taal is krachtig, flexibel en aanpasbaar.

De juiste keuze

De 'roots' van Ambrero liggen onder andere in de hosting-wereld. In die branche is Perl nog steeds een veelgebruikte taal vanwege de krachtige, snelle, en uitgebreide mogelijkheden. De kennis die Ambrero uit de hosting-branche heeft combineren we met expertise in andere programmeertalen zoals PHP en Java. Dit geeft ons een grote mate van flexibiliteit: het biedt ons de mogelijkheid om per project-module te bekijken welke technologie het meest geschikt is. In die afweging spelen snelheid, schaalbaarheid, datavolumes en stabiliteit een rol. De technologie moet aansluiten bij het doel. Met de diensten van Ambrero bent u daar zeker van!

Vraag het ons

Stel hier je vraag over software ontwikkeling direct aan een van onze specialisten.