Menu
088-Ambrero (088-2627376)

Webontwikkeling 3.0

Door het groeiend aantal smartphones en tablets worden aan webontwikkeling nieuwe eisen gesteld. De content van websites moet zowel op de computer als op mobiele apparaten goed weergegeven worden. Ambrero maakt daarom bij webontwikkeling gebruik van de nieuwste technieken zodat uw website op elk formaat scherm leesbaar, toegankelijk en functioneel blijft.

Gerelateerde blogs

Ambrero blog?

Wij delen de laatste ontwikkelingen en nieuwe bevindingen elke week op ons blog.

Contact opnemen?

Responsive design bij webontwikkeling

Door bijvoorbeeld ‘responsive technieken’ te gebruiken, schaalt een website mee met de resolutie van een scherm. Ook kan de functionaliteit per gebruiker tijdens de webontwikkeling worden bepaald. Omdat een website op een smartphone vaak vluchtig bezocht wordt, is het beperken van het aantal functies voor kleine schermweergaven een mogelijkheid. Een tablet heeft in het algemeen een hogere resolutie dan een smartphone en wordt op een andere manier gebruikt. Ook daar houden we bij de webontwikkeling rekening mee. Bij grotere schermweergaven kunnen meer (visuele) functies getoond worden. Dit zijn slechts enkele opties van webontwikkeling 3.0.

Webontwikkeling en nieuwe technieken

Ambrero zorgt bij de webontwikkeling voor de juiste combinatie van traditionele technieken en de nieuwste technieken als HTML5 en CSS3. Uiteraard voldoet het uiteindelijke product aan de strengste eisen van de huidige webontwikkeling. Door onze specialistische kennis van webontwikkeling leveren wij een compleet product waarmee hoge kosten en een gecompliceerd beheer worden voorkomen. Wij ontwikkelden onder meer websites en webapplicaties voor Ziggo, GATSO en K-Swiss. Wilt u meer weten over onze nieuwste technieken op het gebied van webontwikkeling? Neem dan contact met ons op.

Bekijk wat wij voor u nog meer kunnen betekenen op het gebied van software op maat en software ontwikkeling.

Vraag het ons

Stel hier je vraag over software ontwikkeling direct aan een van onze specialisten.