Dit zijn onze nieuwste projecten.

Ambrero is nieuwsgierig. Alles wat nieuw is zien we als een uitdaging. Daarom beperken we ons niet tot een enkele sector. Bedrijfsgrootte is onbelangrijk: tussen onze klanten zitten zowel bedrijven met honderden of vele duizenden medewerkers, als kleine ondernemers met een goed idee.

Voor MMD/AOC ontwikkelden we een webapplicatie op maat voor het automatiseren van hun garantie-aanvragen. Met een enorme tijdswinst als resultaat, namelijk van ruim 20 minuten naar, 30 seconden per aanvraag.

Bekijk deze case

Voor MEA-NL ontwikkelden we een applicatie die de formulierenstroom digitaliseert en verschillende test- en bedrijfsprocessen op elkaar laat aansluiten. Het resultaat: de data is geborgd en er worden kosten bespaard.

Bekijk deze case

Samen met de Brandweer Amsterdam-Amstelland ontwikkelden we een app die zowel online als offline toegang geeft tot data. Met als resultaat een praktische applicatie en een flinke besparing in tijd en geld.

Bekijk deze case

Xafax wilde samen met ons een app ontwikkelen voor micro betalingen en een brug te slaan tussen de eindgebruiker, het product en het interne ontwikkelteam van Xafax. Dat bracht een intensieve samenwerking en ontzettend leuke klus!

Bekijk deze case

Voor Vrije Universiteit Amsterdam en VUmc ontwikkelden we een strakke en gebruikersvriendelijke begroting tool die de kwaliteit van de output verbetert en projectleiders veel tijd bespaart.

Bekijk deze case

Met de ontwikkeling van Zoë Learning, een digitale leerplatform, staat er een laagdrempelige en flexibele webapplicatie die kan worden uitgebreid naar de wensen van opleiders.

Bekijk deze case

Met het opleveren van Logresult, een online applicatie voor de logistieke sector, hebben distributiecentra een helder inzicht in de prestaties en wisselen zij ideeën ter verbetering van de resultaten uit met collega filialen.

Bekijk deze case

Met Rodeo heb je een projectadministratietool in handen waar je echt wat mee kunt. Orders, offertes, facturen, contacten en teams kun je beheren in deze visueel aantrekkelijke en vernieuwende omgeving.

Bekijk deze case

Sinds Ambrero het Digitaal Beslagregister heeft opgeleverd, kunnen gerechtsdeurwaarders beter en efficiënter hun werk doen. In de loop van 2015 leggen alle gerechtsdeurwaarders de beslagen in het register vast.

Bekijk deze case

Ambrero ontwikkelde Scoring Software voor evenementen waarbij de tijdwaarneming wordt gedaan met apparatuur van MyLaps: een plugin waarmee tijdwaarnemers het verloop van de wedstrijd in de gaten kunnen houden.

Bekijk deze case

De OK-app is een touch-based Windows-app voor in de operatiekamer. Artsen bij CASA registreren nu de behandeling terwijl die plaatsvindt!

Bekijk deze case

Voor het medisch instituut Casa ontwikkelde Ambrero een multi-webapplicatie met focus op beveiliging en gebruiksvriendelijkheid.

Bekijk deze case

Hoe zorg je dat bedrijven supersnel en simpel van hun afval afkomen? Dat was het idee van GP Groot, een afvalverwerker actief in grote delen van Nederland. Het idee was even simpel als vernieuwend: MKB-afval.nl.

Bekijk deze case

Soms krijg je als IT-bedrijf een vraag van een klant waarbij je direct weet: dit wordt een uitdaging! Dat was het geval toen GATSO ons benaderde met de opdracht om een systeem te ontwikkelen voor de verwerking van verkeersovertredingen.

Bekijk deze case

Voor Ziggo ontwikkelde Ambrero een helpdesk-applicatie die een scala van informatiebronnen gebruikt om snel fouten op te sporen.

Bekijk deze case

Headcount is een krachtige web-based planner voor administratieve processen. Het geeft inzicht in dagverwerking, kwaliteitsnormen, formatiebudget en begroting.

Bekijk deze case

Met deze klanten werken wij ook samen:

Logo klant Logo klant Logo klant Logo klant Logo klant Logo klant Logo klant Logo klant Logo klant