Kennisbank

Kies een Scrum-partner met oog voor de mens

Als Agile software-ontwikkelaars willen wij het leven van mensen makkelijker maken. Veel makkelijker. Of het nu artsen, managers of receptionisten zijn: onze agile ontwikkelde software moet mensen meer ruimte geven om hun vak uit te kunnen oefenen. Daarom staan bij onze scrumsessies de gebruikersgroepen centraal. Zo leveren onze Scrums super gebruiksvriendelijke software op. Agile ontwikkelde software die volledig aansluit op bedrijfsprocessen. Met minder handelingen en meer overzicht. Dit zijn de 5 redenen waarom klanten graag met ons Scrummen:

1. Uw software wordt super intuïtief

Bij Ambrero werken agile ontwerpers en developers die sterk denken vanuit de mens. Niet vanuit de techniek. Wij geloven wij namelijk sterk dat software het leven eenvoudiger moet maken. Daarom kruipen wij in de huid van de gebruikers. Met onze aangepaste Scrumaanpak krijgen we dat snel voor elkaar. Alle informatiestromen van uw agile ontwikkelde software presenteren we via schermen die voor de gebruikers intuïtief en overzichtelijk zijn.

2. Scrum met garantie

Ook als u geen ervaring hebt met Scrum of agile software ontwikkeling is Ambrero uw logische partner. Wij kunnen u namelijk supersnel begeleiden van idee naar ready-to-use software. U gaat dan al scrummend een intensieve samenwerking met ons aan waarbij wij alle must-haves van uw software gegarandeerd binnen budget opleveren.

3. Agile ontwikkelen zit in ons DNA

Vanaf onze allereerste opdracht in 2005 stellen we de mens centraal. Daarom kunnen we niet anders dan agile software ontwikkelen. Scrummen is voor ons dus niet alleen een methode, het is ook een overtuiging. Software moet volgens ons in nauw overleg ontwikkeld worden. En dat merkt u vanaf het eerste moment: we denken kritisch met u mee om uw software zo simpel en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

4. U profiteert van onze jarenlange Scrumervaring

Onze ervaring met Scrum en agile softwareontwikkeling delen we graag. We ontwikkelen vrijwel dagelijks agile software voor zorgverleners en dienstverleners zoals Ziggo, GP Groot of KPN. We zijn gewend om ingewikkelde informatiestromen zo veilig en simpel mogelijk te ontsluiten. En Scrum is de beste methode om dat te bereiken.

5. Agile software ontwikkeling volgens de laatste standaarden

Uw softwarewensen bepalen de scrumaanpak, de technieken en de specialisten die wij voor u inzetten. Maar we werken altijd volgens de laatste standaarden. Als gecertificeerde technici analyseren en testen wij namelijk voortdurend de laatste ontwikkelingen op IT-gebied. Dat vinden we leuk. Het houdt ons agile. En dat maakt Scrummen met Ambrero tot een prettige ervaring.

Direct aan de slag?
Of wil je meer over ons weten?

Bel nu met Bart Matthaei, mede-oprichter van Ambrero. Komt het nu niet uit? Laat dan gewoon je bericht achter.

Bart Matthaei

Directie & sales

Email

.. of laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Je bent iets vergeten in te vullen.

Bericht verzonden

Bedankt voor je bericht. Je hoort snel van ons!