Privacverklaring van Ambrero Check hoe we omgaan met je persoonsgegevens

Privacyverklaring; hoe gaan we om met je gegevens?

Bij Ambrero stellen we de mens centraal. Bij Ambrero Software B.V. (verder: ‘Ambrero’ of ‘we’) zorgen we ervoor dat er verantwoord met de persoonsgegevens van onze bezoekers en klanten wordt omgegaan. Daarbij houdt Ambrero zich aan de Wet bescherming persoonsgegevens. In deze privacyverklaring vertellen we meer over de verwerking van persoonsgegevens bij gebruik van onze website.

Welke persoonsgegevens verwerkt Ambrero en waarom?

1. Contactgegevens en informatie die je verstrekt via het contactformulier

Ambrero wil op een laagdrempelige manier communiceren met klanten en geïnteresseerden. Hierbij hoort ook dat we je snel te woord kunnen staan via verschillende kanalen

We verwerken de persoonsgegevens (naam en contactgegevens) en informatie zoals een vraag die je aan ons verstrekt in het contactformulier en de website. Dit met het doel om snel te kunnen reageren als je contact met ons zoekt, om je een antwoord en/of informatie toe te kunnen sturen. Of om af te spreken om samen een kop koffie te drinken! Als het noodzakelijk is zullen we deze gegevens verder verwerken in kader van onze dienstverlening. Een goed voorbeeld van ‘noodzakelijk’ is wanneer je als bezoeker klant wordt van Ambrero of verdere informatie aanvraagt, zoals een whitepaper.

2. Contactgegevens voor meldingen in kader van dienstverlening

Van klanten bewaren we contactgegevens om ze te kunnen informeren over zaken met betrekking tot de software die we hebben ontwikkeld voor hen. We delen onze kennis over software ontwikkeling, IT nieuws en informatie over ons team ook met onze relaties. Dit doen we via een digitale nieuwsbrief. Je kunt je hiervoor op elk moment uitschrijven via de link in de onze nieuwsbrief.

3. Ambrero verwerkt het websitegedrag voor onderhoud en verbetering van de website en onze dienstverlening

Met websitegedrag bedoelt Ambrero het volgende; we verzamelen IP-adressen en 'klikgedrag' van websitebezoekers. Ook plaatsen we cookies op het apparaat waarmee de site bezocht wordt om een beeld te krijgen bij een bezoek van:

  • waar unieke bezoekers van onze website zich bevinden
  • vanaf welke pagina bezoekers komen op de website
  • hoe vaak en hoe lang ze website bezoeken
  • de zoekopdrachten die ze doen
  • de route die ze nemen binnen de website

Het websitegedrag verwerken we met Google Analytics met doel om de website technisch te beheren, om trends te analyseren met als doel deze qua gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid te verbeteren. Daarnaast stemmen we onze communicatie op de website af op jou en de bezoekers.

Ambrero heeft hiervoor een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten. Zie voor het beleid van Google onderdeel 4. We hebben Google geen toestemming gegeven om de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten en laten het laatste deel van het IP-adres anonimiseren. Deze verwerkingen hebben weinig impact op de privacy van de bezoekers en vormen volgens de Autoriteit Persoonsgegevens een gerechtvaardigd belang als bedoeld in artikel 8 sub f van de Wet bescherming persoonsgegevens. Daarom vragen we hiervoor niet om je toestemming via een pop-up.

Ambrero publiceert geen aparte cookieverklaring. Mocht je meer informatie willen over de cookies van onze website neem dan contact met ons op. In elk geval bewaart Ambero deze gegevens slechts voor een beperkte duur, in lijn met het doel. We koppelen de profielen van bezoekers niet aan klanten.

4. Verwerking in verband met social media en de persoonlijke advertenties op deze website

Op de website staan social media buttons, zoals de like-knop van Facebook. Je kunt hiermee makkelijk blogs delen en ons op deze platforms vinden. Ook plaatsen deze partijen cookies en soortgelijke methoden als webbeacons en scripts om advertentieruimte op de website op je interesses en gedrag aan te passen. Zo kunnen social media platforms je persoonsgegevens verder verwerken, bijvoorbeeld door te registreren dat je onze website bezoekt of ons ‘liked’. Ambrero heeft een verwerkersovereenkomst met deze social media platforms afgesloten. Daarbij is Ambrero gebonden aan het privacy beleid dat ze voeren. Voor meer details over hoe ze persoonsgegevens verwerken verwijzen we naar hun beleid:


Ik ben gehecht aan mijn privacy, wat nu?

We gaan ervan uit dat je geen bezwaar hebt tegen de genoemde verwerkingen in dit privacystatement. En dat je, net als ons, geen prijs stelt op pop-ups met onleesbare teksten. Maar als je niet wilt dat deze website of social media platforms je ‘herkennen’, dan raden we aan om je over privacy te informeren en stappen te zetten. Bijvoorbeeld door na bezoek aan deze website de cookies van je browser te verwijderen. Ambrero wijst in dit verband op twee bronnen:

  • De consumentenbond geeft goede uitleg over maatregelen om je privacy te beschermen
  • Op Your online choices staat meer uitleg over de werking van ‘persoonlijke reclame'. Hier kun je zien welke van de deelnemende bedrijven je volgen en aangeven of dat ok is.

Vragen of wil je een verzoek doen?

Heb je een vraag over het gebruik van cookies door Ambrero, een klacht of wil je graag een verzoek doen met betrekking tot verwerkte persoonsgegevens? Neem dan contact op via privacy@Ambrero.nl. Of bel 088 - AMBRERO (088 – 262 73 76). We helpen je graag verder.

Het privacy statement is gepubliceerd door Ambrero op 18 mei 2018. We zullen het aanpassen wanneer onze website, beleid of de regels rondom privacy wijzigen.

Onbepaald

Wil je meer informatie over software ontwikkeling?
Of wil je meer over ons weten?

Bel nu met Bart Matthaei, mede-oprichter van Ambrero. Komt het nu niet uit? Laat dan gewoon je bericht achter.

Bart Matthaei

Directie & sales

Email

.. of laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Je bent iets vergeten in te vullen.

Bericht verzonden

Bedankt voor je bericht. Je hoort snel van ons!