Software ontwikkeling Applicatiebeheer

Applicatiebeheer bij Ambrero,
alles onder één dak

Innovatief ondernemen

Het is wel zo prettig als de maatwerk applicatie die je hebt laten ontwikkelen soepel blijft draaien. En dat je altijd ergens terecht kunt met je vragen. Door je software na oplevering door ons te laten beheren, kies je voor gemak en zekerheid. We houden je applicatie en de infrastructuur scherp in de gaten en grijpen in als er iets mis dreigt te gaan. Bij vragen schakel je met het ontwikkelteam, zodat je altijd iemand aan de lijn krijgt met kennis van zaken.

Kortom; je kunt bij ons terecht voor de doorontwikkeling van je applicatie, technisch beheer, hosting en support. Wel zo efficiënt.

Ja, ik kies voor zekerheid & gemak

Applicatiebeheer
door Ambrero

  • Gegarandeerde ondersteuning Gegarandeerde ondersteuning
  • Borging van toekomstbestendigheid Borging van toekomstbestendigheid
  • Controle op kwaliteit en veiligheid Controle op kwaliteit en veiligheid

Technisch applicatiebeheer, onderhoud en support

Onze software is het fundament van de bedrijfsvoering van onze klanten. Als de applicatie “onbeschikbaar” wordt stoppen bedrijfsprocessen of wordt er noodgedwongen terug gegrepen naar oude werkwijzen. Dit resulteert in inefficiëntie, afname van omzet, imagoschade of verloren informatie. Het is dus van belang de beschikbaarheid en continuïteit van de applicaties te garanderen. We hebben diverse pakketten samengesteld die zorgen voor het optimaal functioneren van de applicatie.

Technisch applicatiebeheer

Gegarandeerde responstijd

De tweede lijn support wordt gedaan door onze ontwikkelaars, zo ben je verzekerd van een kundige afhandeling van je vragen. Daarnaast maken we afspraken over de responstijd en weet je vooraf de frequentie van een statusupdate van je verzoek. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Veiligheid voorop met structurele controle

Bij applicatiebeheer is veiligheid van informatie van essentieel belang. Daarnaast is het ook fijn als de prestaties goed blijven. We bieden je daarom de mogelijk om je applicatie ieder kwartaal te controleren op veiligheid, toekomstbestendigheid en prestaties. De uitkomst van ons onderzoek vertalen we naar een begrijpelijk rapport met eventuele adviezen voor verbeteringen. Zo blijft je applicatie helemaal van nu en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Software hosting voor optimale prestaties

Om een applicatie via internet beschikbaar te maken is het van essentieel belang dat deze op een perfect passende infrastructuur draait. Het is voor een gebruiker vaak niet zichtbaar wat er allemaal bij komt kijken om een applicatie soepel te laten draaien. Maar de gebruiker merkt het wel. De kwaliteit en instellingen van de onderliggende infrastructuur beïnvloeden namelijk de snelheid, stabiliteit en gebruikerservaring van de applicatie.

Maar met infrastructuur alleen ben je er nog niet. Je hebt een partij nodig die je applicatie installeert, monitort en ingrijpt bij problemen. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Ik wil alles weten over de mogelijkheden

Software hosting door Ambrero

  • Kennis van je applicatie en bedrijf
  • ISO 27.001 certificering staat garant voor veiligheid van informatie
  • Actief ingrijpen door Ambrero
  • 99.99% beschikbaarheid

Veiligheid boven alles

Optimale veiligheid op Ambrero Cloud-Platform

Veiligheid van data is erg belangrijk. Daarom is de infrastructuur die we hebben ontwikkeld ISO 27.001 gecertificeerd en zijn alle faciliteiten aanwezig om datalekken te voorkomen. Door de beste apparatuur in te zetten in degelijke Nederlandse datacenters en omdat wij zelf de servers inrichten en beheren streven wij naar een beschikbaarheid van 99,99%.

Ondersteuning van eigen infrastructuur of public cloud?

Ga je liever voor een public cloud van een leverancier naar keuze? Geen probleem. We kunnen onze beheer- en onderhoudsdienst ook leveren op infrastructuur van derden, zoals Microsoft (Azure) en Amazon (AWS). Je neemt hierbij zelf de infrastructuur af bij het betreffende platform, die we voor je inrichten en beheren. En voor inhoudelijke vragen over je applicatie kun je direct bij ons terecht.

Direct aan de slag?
Of wil je meer over ons weten?

Bel nu met Bart Matthaei, mede-oprichter van Ambrero. Komt het nu niet uit? Laat dan gewoon je bericht achter.

Bart Matthaei

Directie & sales

Email

.. of laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Je bent iets vergeten in te vullen.

Bericht verzonden

Bedankt voor je bericht. Je hoort snel van ons!