Software ontwikkeling Bedrijfsprocessen optimaliseren: met maatwerk software

Bedrijfsprocessen optimaliseren:
met maatwerk software

Bedrijfsprocessen optimaliseren

Je ziet mogelijkheden voor procesoptimalisatie middels maatwerk software. Je wilt dat medewerkers efficiënter werken, met meer focus en plezier. Dus nu zoek je een ervaren softwarepartner die op managementniveau met je meedenkt. Mooi! Want bij Ambrero maken we jouw leven graag makkelijker met software op maat.

We hebben inmiddels 15 jaar ervaring in bedrijfsapplicaties. Onze kennis en ervaring gebruiken we om je bedrijfsprocessen te analyseren en te verwerken in een applicatie die er naadloos bij aansluit. Wel zo efficiënt!

Ja, ik wil onze processen optimaliseren

Procesoptimalisatie

  • Focus op rendement Focus op rendement
  • Software met garanties Software met garanties
  • Direct inhoudelijk Direct inhoudelijk

Bedrijfssoftware die het rendement verhoogt

Software is een belangrijk middel om het werk binnen je organisatie efficiënter (en leuker!) te maken. Zeker wanneer procedures complex zijn of systemen niet op elkaar aansluiten. In zulke gevallen kan bedrijfssoftware op maat het rendement van je organisatie verhogen.

De wens voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen kent verschillende uitgangspunten. Hieronder een greep uit de vragen die we regelmatig krijgen van bedrijven die het rendement willen verhogen:

Koppelen van systemen

Het overtypen van informatie is natuurlijk niet meer van deze tijd. Door applicatie integratie of systeemintegratie zorgen we voor efficiëntie en krijgen medewerkers de ruimte om te doen waar ze goed in zijn.

Werken in de cloud

Stap voor stap zetten we je bestaande Windows applicaties of Excel sheets om naar een gestroomlijnde webapplicatie.

Inzicht en grip krijgen op data

Analyse van ontwikkelingen in de markt of prestaties op de werkvloer door BI-ondersteunende software (business intelligence).

Efficiënter werken

We werken efficiënter door bedrijfsprocessen beter op elkaar aan te laten sluiten.

Klantbetrokkenheid
vergroten

Door customer portals of supportkanalen.

Bestaande bedrijfsprocessen automatiseren

Software die is ontworpen op basis van je optimale werkwijze (workflow software).

Ons doel is om werkprocessen optimaal te ondersteunen. Soms moet de bedrijfssoftware het proces borgen en in andere gevallen moet de software vooral flexibel zijn. Samen gaan we op zoek naar de kern en zullen we bedrijfsprocessen verbeteren en optimaliseren.

Analyse van bedrijfsprocessen via agile workshops

De eerste stap is om de optimale bedrijfsprocessen in kaart brengen. Dat doen we door Agile workshops met een aantal stakeholders die de belangrijkste rollen binnen de organisatie kunnen vertegenwoordigen.

Tijdens een Agile workshop:

  • Inventariseren we de ideale werkwijze middels interviews en brainstormsessies
  • Zetten we de lijnen van de nieuwe applicatie uit
  • Komen we tot een zeer gebruiksvriendelijke workflow software.

Het resultaat is een gevuld backlog dat de leidraad vormt voor de realisatie. Dit is tevens de basis voor de begroting zodat je snel inzicht hebt in de kosten. Je bedrijfssoftware wordt vervolgens ontwikkeld naar de visie die we samen hebben gevormd.

Ja, ik wil graag een Agile Workshop volgen

Kostenefficiënte ontwikkeling met Ambrero Base

Onze jarenlange ervaring heeft geleid tot de ontwikkeling van het AB-framework (Ambrero Base). Met de Ambrero Base maak je geen onnodige kosten met de ontwikkeling van standaard features. Die staan namelijk al klaar.

Veelgebruikte basisfunctionaliteit zoals gebruikersbeheer, DRM (beheer van rollen en rechten), de validatie van inputvelden, en filtermogelijkheden zijn al in dit framework opgenomen. We kunnen dus een vliegende start maken met de ontwikkeling van je webapplicatie.

Om je grip te geven op de automatisering van je bedrijfsprocessen hanteren we bij grote projecten een Agile werkwijze. Elke twee weken leveren we een werkende versie op. En in de deze tweewekelijkse sprints stuur je op planning en kosten. Kortom: jij bent in de lead.

Ambrero Base

Gebruikersbeheer en DRM Sneltoetsen
Form handling en validatie RESTful MVC
Tabelweergaven incl. sortering Templating systematiek
Filter- en zoekmogelijkheden Logging en debugmogelijkheden

Service voor de lange termijn

Zoals gezegd maken we jouw leven graag makkelijk, ook op de lange termijn. Organisaties ontwikkelen zich voortdurend. Wij blijven klaarstaan om de software daarop aan te laten sluiten. Doorlopende optimalisatie noemen we dat. We helpen je na oplevering met applicatie integraties. En hoewel onze bedrijfsapplicaties super-gebruiksvriendelijk zijn, verzorgen we desgewenst de training van medewerkers.

Samenwerking voor de lange termijn

Als je wilt nemen we de bedrijfsapplicatie in onderhoud. Wanneer er veranderingen op stapel staan binnen je bedrijf kijken we samen welke gevolgen dit heeft voor de applicatie en doen we de nodige aanpassingen. We houden uiteraard de technologische ontwikkelingen in de gaten en zorgen ervoor dat je software toekomstbestendig is.

Je wilt zeker weten dat je workflow software altijd beschikbaar is, dus verzorgen we desgewenst ook de hosting. Via een Service Level Agreement (SLA) leggen we in elk geval de responstijden vast. Daarnaast kun je ervan uitgaan dat wij de bedrijfssoftware actief monitoren en ingrijpen als dat nodig is.

Beslagregister bespaart tijd, geld en onnodige procedures

Sinds Ambrero het Digitaal Beslagregister heeft opgeleverd, kunnen gerechtsdeurwaarders beter en efficiënter hun werk doen. In de loop van 2015 leggen alle gerechtsdeurwaarders de beslagen in het register vast. Zo wordt onnodige stapeling van executiemaatregelen voorkomen en zorgt het register ervoor dat mensen genoeg geld overhouden om van rond te komen. Lees meer over onze aanpak.

Bekijk case
Beslagregister

Direct aan de slag?
Of wil je meer over ons weten?

Bel nu met Bart Matthaei, mede-oprichter van Ambrero. Komt het nu niet uit? Laat dan gewoon je bericht achter.

Bart Matthaei

Directie & sales

Email

.. of laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Je bent iets vergeten in te vullen.

Bericht verzonden

Bedankt voor je bericht. Je hoort snel van ons!