Menu
088-Ambrero (088-2627376)
Software ontwikkeling Software volgens de laatste standaarden

Software volgens de laatste standaarden

Software volgens de laatste standaarden

Ambrero is een ontwikkelclub van 20 man een enorme hoeveelheid aan technische kennis. Je schakelt direct met onze zelfsturende ontwikkelteams. Dagelijks ontwikkelen deze gecertificeerde teams grote, complexe applicaties die altijd beschikbaar moeten zijn.

Up-to-date sparringspartners

Maatwerk begint met een goed doordacht plan. En met een selectie van de juiste technologie. Als gecertificeerde technici analyseren en testen wij voortdurend de laatste ontwikkelingen. Dat vinden we leuk. En houdt ons scherp. Zo nemen we afgewogen beslissingen: welke technieken passen het beste bij je maatwerk software?

Integratie is geen probleem

Wil je jouw maatwerk software een plek geven in een bestaand applicatielandschap? Geen probleem. Wij zijn niet afhankelijk van een specifiek platform. Dat maakt de integratie wel zo makkelijk.

Guy

Ambrero besteedt meer aandacht aan testen, let meer op kwaliteit. Doen meer aan release management. Ze leveren op tijd en conform afspraak. - Guy Florack

Java Java Java Java Java Java Java Java

Java EE

Java 2 Enterprise Edition (J2EE) is een ontwikkelplatform van het softwarebedrijf Sun Microsystems. Ambrero gebruikte het voor onder andere Ziggo en het Beslagregister.

Spring Framework 4

Spring is een framework gericht op ontwikkeling van software in Java. Ambrero heeft het voor een aantal projecten ingezet.

Play! 2

Play is een framework om applicaties te bouwen met Java en Scala. Play is gebaseerd op een lichtgewicht, webvriendelijke architectuur en werd onder andere bij Boingk ingezet.

CakePHP

CakePHP werd door Ambrero ingezet bij onder andere MKB-Afval en is een open-source framework voor PHP, gebaseerd op het Ruby on Rails concept.

Symphony

Symphony is een reeks PHP-componenten die kunnen worden ingezet in webapplicaties. Ambrero maakte gebruik van een aantal componenten in verschillende projecten.

Zend

Het Zend Framework is een open-source framework, ontwikkeld in PHP5.

.NET Framework

.NET combineert voordelen van Java met al bestaande Windows-programmeeromgevingen. Ambrero gebruikte het voor ondere de CASA Windows-app.

XAML/WPF

XAML is onderdeel van de Windows Presentation Foundation, waarmee applicaties ontwikkeld kunnen worden. Ambrero gebruikte het voor ondere de CASA Windows-app.

Ontwikkelaars met een brede blik

Bij de ontwikkeling van een nieuw platform komt meer kijken dan alleen het programmeerwerk. Wij willen dat je nieuwe applicatie stabiel, veilig en soepel draait. Om dat te bereiken zijn onze ontwikkelteams gewend om breed te kijken, naar de gehele keten:

Test-driven development

Software moet foutloos en soepel werken. En omdat de kans op bugs stijgt naar mate software complexer wordt, werken onze engineers altijd eerst geautomatiseerde testscenario’s (Unit Tests) uit. Pas daarna ontwikkelen ze de logica. Zo vertelt het systeem wanneer een wijziging implicaties heeft. En hoeft de software niet continue volledig doorgetest worden. Uiteraard zorgt een tester ervoor dat de software elke release functioneel foutloos werkt.

Beslagregister

Testen voor integratie

Voorafgaand aan de lancering van het Nationaal Beslagregister ontwikkelde Ambrero een speciale testsuite. Zo konden leveranciers van softwarepakketten hun aansluiting op het beslagregister testen.

Lees meer

Met deze klanten werken wij samen

CASA Gatso KPN VSM
Ziggo Boingk KvbG Purmerend

Hoogste veiligheidsgraad

Veel bedrijfsinformatie is geheim en privacygevoelig. Denk alleen al aan je klantgegevens. Daarom ontwikkelen wij onze software met veiligheid in ons achterhoofd. En onderwerpen wij onze software standaard aan veiligheidstests. Dat doen we al tijdens de sprints. Want software moet problemen oplossen, niet creëren.

Agile ontwikkelen maakt ons flexibel

Tijdens de ontwikkeling van je maatwerksoftware houden we er rekening mee dat de technologie, je organisatie en de bedrijfsprocessen kunnen veranderen. Mocht er iets wijzigen in je functionele eisen, dan is dat geen probleem. Want alleen door betrokken te zijn, kunnen wij optimaal maatwerk leveren.

Meer over agile ontwikkelen

Support voor de lange termijn

Met sommige van onze klanten werken we al 10 jaar samen. Zo weten we dat elke organisatie voortdurend in beweging is. Onze maatwerk software moet daarin probleemloos in kunnen meebewegen, vinden wij. Dus na oplevering van jouw maatwerk software nemen we de applicatie graag in onderhoud. In het Service Level Agreement (SLA) leggen we in elk geval de responstijden vast. Daarnaast kunt ervan uitgaan dat wij applicatie actief monitoren en dat we ingrijpen als er iets mis dreigt te gaan. Software moet het leven immers makkelijker maken.

Afbeelding

Wilt u nog meer weten?

Bel dan met Bart Matthaei, mede-eigenaar van Ambrero. Of stuur direct een e-mail zodat we in contact kunnen komen.

Bart Matthaei
Bart Matthaei
directie & sales
088-2627376

Enkele klanten

Ziggo logo GATSO logo Mylaps logo KPN logo