Complexe processenmenselijk maken

Software ontwikkeling door Ambrero

Ambrero: een softwarebedrijf waar de mens centraal staat

Bij Ambrero willen wij mensen het leven makkelijker maken. Daarom ontwikkelen wij graag software die past als een handschoen: het moet zo gebruiksvriendelijk zijn, dat mensen niet doorhebben hoe complex de processen erachter zijn.

Hoe wij de wereld zien

Net als andere software bedrijven houden we van techniek: met een enorme drive om vooruitgang te bewerkstelligen werken wij aan opdrachten voor onze klanten. Maar de techniek is niet wat ons uitzonderlijk maakt: dat is de positie van de gebruiker binnen onze projecten. Wij streven naar een wereld waarin mensen met plezier naar hun werk gaan. Waar zij de ruimte krijgen om hun vak uit te oefenen. In onze ogen speelt software op maat daarbij een cruciale rol. Want een arts moet zich met zijn patiënt kunnen bezighouden. En een helpdeskmedewerker wil klanten snel en goed kunnen helpen. Daarom hebben wij dit softwarebedrijf opgericht.

Bart Matthaei
Ingewikkelde processen vertalen naar intuïtieve software. Dat vind ik het leukste wat er is.Bart Matthaei, mede-oprichter van Ambrero

Wie huurt ons in?

Sinds 2005 hebben wij een schat aan ervaring opgedaan met complexe opdrachten. Groot en klein. Bij bedrijven als Ziggo, Malmberg, Gatso en verschillende zorginstellingen werken mensen elke dag met onze maatwerksoftware. En met plezier. Want grote hoeveelheden data weten wij zo te structureren, dat we die eenvoudig presenteren. Als softwarebedrijf zoeken we telkens naar de volgende stap. Vooruitgang door vakmanschap noemen we dat.

Bekijk ons werk

Een softwarebedrijf met ambitie

Met Ambrero haal je een softwarebedrijf in huis dat met een kritische en analytische blik op zoek gaat naar de beste manier om je doelstellingen te bereiken. We combineren inventarisatie- en advieswerkzaamheden met de ontwikkeling van maatwerk applicaties. Onze ambitie is om je organisatie een stap vooruit te brengen. Processen optimaliseren, of nieuwe mogelijkheden creëren. Software die zichzelf bewijst, dat is wat ons drijft.

Meer over onze werkwijze

Feiten en cijfers

Bij Ambrero stellen we de mens graag centraal, maar als IT bedrijf zijn we natuurlijk niet ongevoelig voor feiten en cijfertjes. Dus als we de menselijke maat van Ambrero proberen te vatten in bèta-taal krijg je dit:

20

Aantal medewerkers bij Ambrero

330

Opgeteld aantal jaar werkervaring

2012

In het huidige pand in Alkmaar

8,8

Gemiddelde cijfer dat klanten ons softwarebedrijf geven

Onze meest geliefde quote:
“Eenvoud is inzien wat je niet kunt weglaten”

Productie: softwarebedrijf in kwantitatief resultaat...

62

Aantal applicaties dat mensen het leven makkelijker maakt

3.705.452

Aantal klanten van Ziggo dat met behulp van onze software is geholpen

4.304.731

Aantal regels geschreven code in al onze projecten

912.633

Het aantal volledig geïntegreerde patiëntendossiers voor CASA

Missie:
"Wij maken het leven van mensen makkelijker met slimme software op maat.”

En omdat een softwarebedrijf als Ambrero ook graag de voortgang van minder belangrijke zaken in de gaten houdt...

1420 σ 50

Aantal traptreden dat we dagelijks lopen

93.564

Totaal aantal koppen koffie

34

Jaarlijks verbruik van whiteboard-markers

65

Aantal potten pindakaas per jaar